Uslovi korištenja :: AiT-Hosting

Korištenje stranice

Na korištenje web stranice AitHost, u vlasništvu AitHost Hosting i svih njegovih dijelova, primjenjuju se ovi Uslovi korištenja.
Stranica zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na Stranici bez obaveze prethodne najave.
Portal sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan Portala koristite na vlastitu odgovornost.

Zaštita privatnosti

AitHost štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. AitHost se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korištenja Stranice, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. AitHost može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korištenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet-provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Stranica koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao Stranicu i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio onima koji ga posjećuju. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojim posjetiocima. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika Hostinga, osim u slučaju teškog kršenja pravila Portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obaveze Korisnika

Korisnicima Sajta strogo je zabranjeno:
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće BH i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, te štetan na bilo koji drugi način;
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima;
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe;
- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;
- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme;
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja Portala i korisnika.

Registrovani korisnici

Registrovanjem na AitHost hosting korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. AitHost ne može odgovarati za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

AitHost zadržava pravo da ukine ili da uskrati mogućnost korištenja korisničkog računa bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
AitHost ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.2018-2019 © AiT Hosting. Sva prava zadržana.

Uslovi korištenja